Linia karm mokrych „Menu” składa się w około 91% z mięsa. Recepturę wzbogacamy regionalnymi warzywami, które dostarczają ważnego błonnika dla jelit i wysokiej jakości, całkowicie naturalnych witamin.
Karma produkowana jest w Niemczech z prawdziwego mięsa, pochodzenia niemieckiego i austriackiego. Podczas produkcji ulega zmieleniu i delikatnemu gotowaniu w sosie własnym.
Poradnik żywieniowy
Skład:
75% wołowina (mięso wołowe, płuca, wątroba, serce, żwacze), 16% mięso jagnięce, 4% marchew, 4% ziemniaki, 1% minerały i witaminy.
Składniki analityczne:
białko surowe: 11,70%, tłuszcz surowy: 7,20%, popiół surowy: 1,30%, włókno surowe: 1,00%, wilgotność: 77,30%, wapń: 0,23%, fosfor: 0,18%.
Dodatki na kg:
Witamina E (a. r. alfa toc. Acet.) 20 mg, Witamina B1 (-Mononitrat) 2,60 mg, Żelazo (siarczan) 20,00 mg, Miedź (siarczan) 2,70 mg, Mangan (Oxyd) 2,16 mg, Cynk (siarczan) 21,00 mg, Jod (Ca-Jodat) 0,40 mg, Selen (Na-Selenit) 0,08 mg.